dimarts, 29 d’agost del 2017

Lones per a l'agricultura


En tot aquest temps que portem distribuint lones a través de www.planas.pro hem anat observant les múltiples aplicacions i usos que els nostres clients donen a les lones i tendals, alguns dels quals no ens hauríem arribat a imaginar.
Fruit d’aquesta observació, hem volgut oferir als nostres clients altres opcions més específiques per als diferents usos. La darrera línia de productes que hem afegit a la nostra gamma de lones són les lones per a l’agricultura. Aquestes lones s’utilitzen per protegir la collita de possibles perills implícits a l’exposició a l’aire lliure. Dins d’aquesta nova línia trobem els següents articles:
-                      Malla anti insectes. És una xarxa de polietilè que evita que els insectes ponguin els seus ous a la collita i causar danys a la vegetació. Aquesta malla monofilament és resistent als rajos UV.  Aquestes xarxes són l’alternativa ecològica als mitjans químics i s’utilitzen per protegir els vegetals cultivats.
-                      Xarxes per protegir la collita. Són xarxes molt lleugeres de polietilè que protegeixen el cultiu dels rajos solars. Aquesta malla té forats molt petits que impedeixen que ocells o animals petits facin malbé el producte cultivat. Aquest filat no interromp el creixement de la collita, ja que al ser fina permet que la llum travessi correctament i no impedeix el moviment de l’aire. A més, és fàcil de treure i doblegar. Si se’n fa l’ús adequat és una xarxa que es pot utilitzar diversos anys.
-                      Lona per fardells de palla. Es tracta d’una lona no teixida resistent als rajos UVA que protegeix contra el vent i la pluja i evita la condensació. Adequada per protegir les bales de fenc i palla, encenalls de fusta i el gra.
Aquesta nova varietat d’articles aplicables al sector de l’agricultura, faciliten la producció dels diferents cultius sense que aquests es vegin afectats per altres factors externs com els insectes, animals, la radiació solar i el vent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.