dimarts, 1 d’agost del 2017

El tendal barat indestructible


“No li recomanem aquest tipus de lona per a l’ús que vostè li vol donar. Això va ser el que li vam dir al nostre client quan ens va preguntar si podia utilitzar un tendal de polietilè blau de 120 grams per cobrir la caixa d’un camió.  

En un principi, el client ens va dir que necessitava un tendal “normal” d’una mesura concreta per fer quelcom que nosaltres ni imaginàvem. Llavors, ens va explicar que conduïa un camió per Catalunya transportant mobles i altres objectes similars. És per això que li vàrem dir que no era recomanable utilitzar un tendal de polietilè de 120 grams per fer el seu transport, ja que la lona no suportaria la abrasió, els talls, les punxades, ni molt menys el vent que s’origina amb la velocitat del camió i que els ullets siguin forçats, ja que el producte ha de ser estirant però no tensat. Advertit per l’empresa tot i així, el va comprar de totes maneres.

Uns mesos més tard, vam rebre un escrit per part del client, el Sr. Olegario, (que ens ha comentat que no esmentem ni el seu cognom, ni la matricula del seu vehicle) en la qual ens explicava que estava utilitzant la lona de polietilè com a recobriment del material que portava en el camió. Ens va explicar que encara que tardi una mica més a lligar el tendal, de manera que quedés tota la càrrega segura, estalviava en la compra, era manipulable i li ocupava poc espai. Li vàrem demanar que enviés fotografies per poder veure el que havia fet amb la lona i vam rebre les imatges que hi ha en aquest video.

Va dir també que si es lligava el tendal i es cuida bé, pot donar molt de si i servir per utilitats i aplicacions de les lones que no haguéssim pensat. Va acabar l’escrit dient que a finals d’aquest estiu compraria un tendal nou, no perquè es trenqués sinó perquè estaria descolorit.

Agrair als Sr. Olegario la carta que ens va enviar i les fotos adjuntades posteriorment, així com la seva confiança amb la nostra empresa i productes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.