divendres, 20 de desembre del 2013

Vestuari d’un sol ús

El vestuari de treball d’un sol ús està disponible en polietilè, polipropilè i paper principalment, destinat a la industria o neteges, per a protegir de la pols, humitats i mala olor, o evitar el contacte de la pell i el cabell en treballs on és necessari un elevat nivell d’higiene, per les feines que s’estan desenvolupant.
Amb polipropilè es fabriquen articles per a tot el cos, mascaretes, recollidors de cabell, tapa-barbes, gorres amb o sense visera, bates o tapa calçat.

Amb polietilè podem trobar els davantals, maniguets, bates de visita impermeables, tapa sabates, tapa botes en diferents colors i gruixos.

Amb paper les habituals pel cap, principalment per restauració, gorres tipus vaixell i xef en diferents alçades i plegats segons cada preferència.

Aquesta roba de curta durada és la solució més fàcil, pràctica i econòmica per a moltes empreses, que no necessiten unes proteccions especifiques en la part de cos on van destinades, ja que la seva utilització és per a riscos mínims. 

Des de Planas li oferim un ampli ventall de vestuari rebutjable per complimentar les seves necessitats, o d’assessorar-lo d’acord amb el material existent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.