dimarts, 24 de desembre del 2013

Màscares de protecció respiratòria

Les màscares de protecció respiratòria són equips de protecció personal dissenyats per protegir el sistema respiratori en situacions o atmosferes que normalment causarien efectes nocius per a la salut.


Màscares de protecció respiratòria
Màscares de protecció respiratòria
Les màscares per a gasos i vapors permeten seleccionar el filtre adequat per combatre el contaminant que no volem respirar i ,triar al mateix temps, per altres beneficis tals com la comoditat, facilitat, pes, manteniment o la compatibilitat amb altres equips de protecció.
 
Els pre-filtres s’acoblen als filtres contra gasos (A/B/I/K) amb la finalitat d’obtenir un filtre combinat contra el gas i la pols. Són poc espessos, lleugers i molt útils per a la protecció del filtre a la pols, permetent a més, reemplaçar-los per allargar la durada del filtre.

Cal tenir en compte la concentració, que és la quantitat de productes químics en l’aire que respira l’usuari, és a dir, la resistència a la respiració, tant de inhalació com de exhalació i sempre identificar el valor màxim de exposició - concentració (TLV).

Per a qualsevol dubte consultar sempre el manual d’instruccions i al tècnic de prevenció que avaluarà l’ús de la a protecció correcte.

Escull els diferents tipus de màscara respiratòria aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.