dilluns, 17 de juliol del 2017

Utilitats i aplicacions més comunes de les lones



Les lones o tendals impermeables que oferim a Subministres Planas tenen tantes utilitats com l’usuari li vulgui donar.


Es tracta d’un producte molt versàtil i del qual oferim una gran varietat: gramatges o gruixos, colors i mides. Una de les principals aplicacions és la de cobrir objectes o material, protegint-lo de les possibles adversitats meteorològiques que hi puguin haver, de la pols o simplement per ocultar-lo visualment.



El sector agrari és un dels grans consumidors de lones. Les utilitza  per cobrir el sòl, protecció contra gelades, per incrementar la productivitat amb làmines internes, per a hivernacles, per protegir la fusta o els cultius de llarga durada, així com per embolicar o protegir bales de palla o de bestiar. Les lones de polietilè també s’utilitzen per resguardar els tractors i la maquinària agrícola, així com per protegir la collita d’aus o ocells.

Una altra aplicació de les lones és com a tallavent. Impedeixen que les ventades malmetin allò que estan protegint.

En l’àmbit de la ramaderia o agricultura s’usa en la recol·lecció d’aliments com les olives, les fruites, els cereals,...

Els mercats i fires també estan plens de lones de ràfia de polietilè. Cobreixen les parades de mercat, les protegeixen del sol, les impermeabilitzen o fins i tot les tapen mentre els venedors són a dinar, o durant la nit.

En el sector de l’oci, s’utilitzen com a tendal per la rulot en el càmping o per protegir del sol la parcel·la de la tenda, per col·locar al terra i així evitar que penetri la humitat...

Tenim lones específiques per a cobrir piscines. Aquestes tenen característiques tècniques d’alta qualitat. Hi ha un model amb un “respirador” al mig per on pot drenar l’aigua de la pluja. Hi ha un altre model bicolor (blau i plata), on la part de color blau –col·locada a la part superior- és impermeable, resistent als raigs del sol i de difícil desgast; i la banda de color plata –que es col·loca a la part inferior- és resistent al clor.


Si està buscant quelcom més resistent, per contenir una gran quantitat d’aigua o per col·locar al fons d’una bassa o estany, les lones adequades són les lones o làmines EPDM , ja que són altament impermeables i resistents i impedeixen que hi hagi filtració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.