dimecres, 28 de juny del 2017

Per què és perden metres en les lones?


Com remarquem a la nostra botiga en línia en qualsevol article de la línia de tendals i lones, la mesura mostrada fa referència a la longitud total de la lona abans de reforçar-la, fer-li els doblats perimetrals i les possibles unions i soldadures intermitges (en les mides més grans). Aquesta mesura es redueix lleugerament un cop s’ha finalitzat la fabricació.

En el procés de manufactura, un cop es té la lona impermeabilitzada amb polietilè, s’ha de reforçar tot el perímetre. Amb aquest reforç el que es vol aconseguir és afegir gruix, pes i resistència als laterals i així aconseguir una major resistència i durabilitat. Aquest procés es fa doblant la lona, amb la conseqüent pèrdua de centímetres útils.

Cal tenir en compte, que al perímetre de la lona és on també s’afegeixen el ullets i és la part que requereix major resistència, ja que rep més tensions.

Per reforçar el tendal en primer lloc es dobla la lona interiorment per uns centímetres de més. Seguidament s’envolta tot el tendal amb un cordill i es col·loca dins del doblat, es tanca o segella amb altes temperatures (termosellat) i, posteriorment, es reforcen les cantonades per protegir el producte de possibles estirades del vent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.