dijous, 6 d’abril del 2017

Necessites una carpa plegable?


Vols gaudir del temps lliure sense mullar-te ni passar calor?

Les carpes plegable estan fetes de polietilè, el plàstic universalment més utilitzat, que permet gràcies a la seva densitat que les carpes plegables siguin resistents a l’aigua, al vent i als raigs UV.

L’estructura de la carpa plegable ha sigut processada amb un tractament anticorrosiu, impedint que les unions metàl·liques de l’estructura es trenquin i es ressequin amb el pas del temps, allargant així la seva duració, els bastidors de la carpa plegable són d’acer resistent i lleuger facilitant així un transport còmode.

El muntatge i desmuntatge de la carpa plegable és ràpida i senzilla, sense necessitat d’utilitzar eines addicionals, la carpa plegable inclou en el paquet les clavilles i les cordes necessàries. 

La carpa plegable es presenta dins d’una bossa amb cremallera i dues nanses el que permet un fàcil transportar, i un còmode emmagatzematge ocupant el menor espai possible. 

Les carpes plegables s’utilitzen cada vegada per a més aplicacions tant d’ús individual com professional. Instal·la la teva carpa plegable al jardí per gaudir d’un àpat amb els familiars i/o amics. O utilitza la carpa plegable,gràcies a la seu fàcil transport, en presentacions d’empresa i festivals, esdeveniments esportius, campaments i excursions, en fires i mercats, per a aniversaris, barbacoes,...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.