dijous, 13 d’octubre del 2016

Lona impermeable gris plata de 115 grams

Actualment i cada dia més, es busquen lones de colors variats i que es diferenciïn dels més habituals com podrien ser el blau i el verd. És per això, que aquest tendal de color gris plata és una bona opció per poder tenir un producte d’un color diferent alhora que es té la satisfacció i el convenciment de tenir una lona d’un material de qualitat.

Es tracta d’un tendal o lona impermeable reforçat de 115 grams, que té ullets a cada metre de tot el seu perímetre per tal que sigui de més facilitat el fet de lligar-ho i aguantar-lo perquè quedi subjecte. És resistent a l’aigua, el vent i la sorra gràcies a la seva ràfia de polietilè.

Lona reforçada amb un doblec interior, per on passa un cordill fort que fa que augmenti la durabilitat i resistència del tendal.

Tendal depolietilè gris de 115 grams amb un teixit de ràfia resistent al llarg de tot el seu interior, i laminat per les dues cares. És perfecte per protegir espais o materials.


Cal a dir que en cas de voler cobrir zones àmplies, la millor opció és optar per unir dues lones de menor tamany, per tal que sigui més segur i alhora evitar que s’acumuli aigua o brossa al centre, fet que pot crear una “bossa” i deteriorar el tendal.

Les proporcions en les que està disponible aquesta lona impermeable són:

-          2 x 3.
-          3 x 4.
-          3 x 5.
-          4 x 6.
-          5 x 8.
-          6 x 10.
-          6 x 12.



Si està interessat en més informació sobre aquest producte, preus, disponibilitat, etc. no dubti en contactar amb nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.