dimecres, 8 de gener del 2014

Lones impermeables per tapar-ho tot

Les lones impermeables són peces de material flexible utilitzades per cobrir o protegir objectes de l’aigua. Sovint s’utilitzen quan es necessita un material barat resistent a l’aigua, per exemple per cobrir una piscina, terrassa, màquina, bales, llenyes, rulots o qualsevol material que desitgem salvar de la humitat, pols, vent, sol o un altre element atmosfèric.

Les lones impermeables són utilitzades comunament per treballadors de la construcció, jardiners i venedors de mercat a l’aire lliure, així com els pintors, que les utilitzen per protegir el pis mentre treballen.

Les lones de ràfia estan fetes d’un material teixit recobert amb una làmina de polietilè o PVC. Tenen traus al llarg dels seus costats perquè es puguin ajustar cordes o llaços.

Aquestes volanderes poden estar fetes d’alumini o polímer d’alta resistència. Moltes de les lones actuals estan cobertes amb una capa protectora UV per evitar el dany de la llum solar.

Hi ha diversos tipus de lones a prova d’aigua disponibles, però les de polietilè són les més utilitzades. Pot variar el gruix depenent de la seva utilització, que és el que es descriu per grams/m2.

Les lones a prova d’aigua generalment vénen en talles ja llestes o establertes. Són fortes i resistents als trencaments, la qual cosa els brinda una llarga vida útil sense la necessitat de ser reemplaçades. Són extremadament flexibles i fàcils de mantenir. Resisteixen a la floridura i tenen l’habilitat de funcionar en condicions climàtiques extremes.

Consulti la varietat de lones, talles, gruixos, colors i d’un servei immediat.

Lones impermeables per tapar-ho tot

Vegi quina li convé i contacti’ns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel seu comentari. En breu rebrà una resposta.